WIE | WAT
Mijn naam is Luus Rietveld. Naast mijn secretariële functie ben ik mij meer gaan ontwikkelen in Desktop Publishing. Ik volgde diverse creatieve en grafisch-technische opleidingen. O.a. typografie en lay-out, DTP op het Grafisch Lyceum in Utrecht, grafische (Adobe) software cursussen bij diverse educatieve instellingen, grafisch vormgeven & concept bij MK24 kunsteducatie in Amsterdam. Deze opleidingen en brede werkervaring geven mij nog steeds veel creatief inzicht en werkplezier in het grafische vak.

WERK
Ik heb brede werkervaring opgedaan op gebied van secretarieel management en Desktop Publishing. De laatste 16 jaar in dienstverband was ik verantwoordelijk voor het office management en DTP bij Deltavormgroep landschapsarchitectuur en stedenbouw. 
Eind 2014 heb ik mijn bedrijf RIETVELDbeeldwerk opgericht. Als zelfstandig creatief vormgever en DTP-er werk ik met veel plezier en toewijding aan diverse opdrachten. Naast kwaliteit vind ik een goede communicatie en klantvriendelijkheid zeer belangrijk.

Diverse werkvoorbeelden vind je in mijn portfolio.