klein overzicht grafisch werk

 

GRAFISCH WERK | DESKTOPPUBLISHING | FOTOGRAFIE

Grafisch werk| Desktop Publishing (DTP)
Mijn werk op gebied van grafisch ontwerp en DTP laat zich omschrijven als kleurrijk, vrolijk, helder en sfeervol. Deze uitgangspunten geven de ontwerpen een positieve uitstraling.
Enkele voorbeelden kun je vinden in mijn portfolio
Kan ik als creatief grafisch DTP-er iets voor je betekenen dan verneem ik dat graag.

Fotografie
De fotografiecursus voor gevorderden bij Roland de Zeeuw heeft mij vele creatieve inzichten en ideeën opgeleverd. De belangrijkste ontdekking is wel de passie voor en het plezier in het fotograferen. We leerden diverse thema fotoseries maken en mijn voorkeur gaat uit naar natuur- en landschapsfotografie.

De fotografie gebruik ik voor het maken van diverse beelden zowel toepasbaar in de opmaak van fotoboeken als voor grafische producten.