FOTOBOEKEN LATEN MAKEN

Dierbare herinneringen opnieuw beleven
Mijn grote liefde voor reizen, fotograferen en na afloop ontwerpen van albums, veroorzaakt in de boekenkast een groeiende berg aan fotoboeken. Al bladerend in de vele albums komen allerlei belevenissen gemakkelijk bovendrijven en beleef ik de momenten weer opnieuw. Wil je jouw dierbare herinneringen ook opnieuw beleven? Ik maak graag een fraai en uniek fotoboek voor je.

Heb je losse foto's c.q. beelden uit een boek of oud fotoalbum, die kan ik voor je scannen. Elk beeld wordt zo kleurgetrouw mogelijk digitaal omgezet. Je ontvangt de digitale bestanden op een externe geheugenopslag en de foto's kunnen eventueel geplaatst worden in een nieuw fotoboek.

Werkwijze fotoboeken laten maken
Spreekt deze aangeboden hulp je aan, vul het contactformulier in en ik neem contact met je op.
We bespreken wat je wensen zijn. Indien gewenst kan ik een vrijblijvende offerte met uitleg over de werkwijze voor je maken. Onder de rode button 'prijzenoverzicht fotoboeken' vind je de fotoboekprijzen met diverse formaten en extra opties. Onder de tweede rode button vind je een prijzenoverzicht voor het scannen van foto's.

Je fotoboek is gemaakt en je hebt het prachtige exemplaar in handen, blader regelmatig door je album en geniet van het resultaat!

R  E  V  I  E  W
Reactie Anna van NatuurlijkBUITEN
'Aan het genieten van de mooie fotoalbums (deel I t/m V) die Luus Rietveld van RIETVELDbeeldwerk voor ons heeft gemaakt.
Luus heeft veel ervaring in o.a. digitaliseren van beeldmateriaal en maakt prachtige foto-kijk-boeken van je wereldreis, trouwfeest of droomhuisverbouwing. De albums zijn te bezichtigen op 'de Daele' in de Theeschenkerij / B&B van NatuurlijkBUITEN.'

R  E  V  I  E  W
Reactie van Henriëtte
'Het is iedere keer weer een heel mooi, persoonlijk en blijvend kunstwerkje als ik een fotoboek ontvang dat RIETVELDbeeldwerk heeft vormgegeven. Luus levert bijzonder werk af omdat ze er heel professioneel en zorgvuldig vorm aan geeft. Lees verder

Ze doet dit door haar uitgebreide vaardigheden en kennis in te zetten, maar ook door goed naar jou te luisteren. Dit doet ze vooraf en tijdens het samenstellen. Het wordt helemaal jouw verhaal gebundeld in sprekende composities met oog voor zowel detail als voor de rode draad. De fotoboeken staan bovendien erg mooi in de boekenkast en blijven je uitnodigen om ze regelmatig te bekijken.'

R E V  I  E  W 
Reactie van Rob & Marieke
'Luus Rietveld heeft voor ons een prachtig trouwalbum gemaakt! De mooiste foto’s keurig gerangschikt helemaal naar onze smaak. Luus blijft tijdens het maakproces steeds met je communiceren over het verloop. Ze reageert snel op vragen en past dingen moeiteloos aan als je dat wenst. Top!