WIE | WAT
Mijn naam is Luus Rietveld. Lang geleden maakte ik kennis met het grafische vak en raakte geïnteresseerd in creatieve vormgeving. De interesse werd zichtbaar in de steeds professionelere opmaak van de fotoboeken die ik na onze mooie verre reizen maakte. Naast mijn secretariële functie wilde ik mij meer gaan ontwikkelen in en werken als Desktop Publisher. Ik heb diverse creatieve en grafisch-technische opleidingen gevolgd. O.a. typografie en lay-out, DTP op het Grafisch Lyceum in Utrecht, grafische (Adobe) software cursussen bij diverse educatieve instellingen, grafisch vormgeven & concept bij MK24 kunsteducatie in Amsterdam. Deze opleidingen en brede werkervaring geven mij nog steeds veel creatief inzicht en plezier in het grafische vak.

WERK
Ik heb brede werkervaring opgedaan op het gebied van secretarieel management en Desktop Publishing. De laatste 16 jaar was ik verantwoordelijk voor het office management en de DTP bij Deltavormgroep landschapsarchitectuur en stedenbouw. 
Eind 2014 ben ik gestart met mijn bedrijf RIETVELDbeeldwerk. 
Als zelfstandig creatief vormgever en DTP-er werk ik met veel plezier en toewijding aan diverse opdrachten. Naast kwaliteit zijn een goede communicatie en klantvriendelijkheid zeer belangrijk.

Diverse werkvoorbeelden vind je in mijn portfolio.